MEGAPOL GİYİM PARAPUAN

PARAPUAN

PARAPUAN NEDİR?

PARAPUAN megapol giyim olarak müşterilerimize sunduğumuz mükemmel bir fırsattır. PARAPUAN kavaramı müşterilerimizin sitemizde yer alan ürünlere yaptıkları yorumlar ve yaptıkları beğeniler ile birlikte belirli ölçüde verilen bir indirimdir.  Bu indirimden müşterilerimiz diledikleri zaman yararlanabilir ve istedikleri kadar PARAPUAN biriktirebilirler. Her zaman olduğu gibi yine müşterilerimizin yanında olduğumuzu gösterdiğimiz bir fırsat olarak da PARAPUANI görebiliriz.

PARAPUAN NASIL KAZANILIR?

Sitemizden bir alışveriş yapmış olabilirsiniz veya sitemizden bir alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Bu iki durumda da PARAPUAN kazanabilirsiniz. Daha önce aldığınız ve alacağınız ürünün yıldız puan yerine, ürüne vereceğiniz beğeni puanı size PARAPUAN olarak dönecektir. Beğeni yapmanın yanı sıra yine aynı şekilde aldığınız ürünlere veya alacak olduğunuz ürünlere yapacağınız yorumlar ile de PARAPUAN kazanabilirsiniz. Bunlara ek olarak arkadaşlarınıza da davette bulunabilirsiniz. Bu davet ise şu şekilde olmalıdır. Öncelikle web sitemize giriş yapıyorsunuz. Daha ana sayfanın altında yer alan Link Oluştur butonuna tıklayarak veya arkadaşınızın maili ile birlikte davet etmeniz gerekir. Daha sonra bu daveti alan arkadaşınız sitemizden alışveriş yaptığı takdirde size PARAPUAN yüklenecektir. Bu PARAPUAN ile birlikte alacağınız indirimle çok uygun fiyatlarla alışveriş yapabileceksiniz.

Biriktirdiğiniz puanların hesabınıza kaç tl indirim olarak yansıyacağını merak ediyor musunuz?

10 PARAPUAN = 1 TL

ÜRÜNE YAPILAN YORUMLARA = 1 PARAPUAN

ÜRÜN PUANLAMA = 1 PARAPUAN

DAVET EDİLEN ARKADAŞIN KAZANACAĞI  = 50 PARAPUAN

ÜYE OLDUĞUNUZDA = 10 PARAPUAN

ARKADAŞ DAVET EDENİN KAZANACAĞI = 100 PARAPUAN

ÜYELİK BİLGİ GÜNCELLEME İLE KAZANILACAK = 10 PARAPUAN

EN DÜŞÜK HEDİYE ÇEKİ OLUŞTURMA TUTARI = 20 TL

Etiketler: PARAPUAN
Aralık 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.